Wednesday 10 June 2020

Stappen om de veilige modus in te voeren in uw Asus Windows 10

De veilige modus op uw Asus-laptop is in wezen een mechanisme voor probleemoplossing dat uw apparaat in een beperkte staat start. De gebruikers kunnen alleen de basis- en noodzakelijke bestanden en stuurprogramma's in het systeem uitvoeren. Deze modus helpt de gebruikers bij het oplossen van de problemen en glitches waarmee ze te maken kunnen krijgen met de programma's die niet goed werken in Windows. In het volgende gedeelte van deze blog hebben we de stappen vermeld waarmee je in deze modus kunt opstarten op je Windows 10-laptop.

Voor meer informatie en begeleiding kunt u onze website bezoeken. Als u andere problemen met de apparaten ondervindt, kunt u deze naar onze technici bij Asus scherm reparatie brengen en zij zullen de volgende storing identificeren met de effectieve corrigerende maatregelen. U garandeert u de meest economische en betrouwbare ondersteuningsservice voor al uw Asus-apparaten.

Stappen om op te starten in de veilige instellingen van uw apparaat:

  • De eerste stap is om naar het Start-pictogram op het venster te gaan
  • Hier moet u het tabblad INSTELLINGEN selecteren
  • Selecteer nu in de lijst met opties de optie UPDATE & SECURITY
  • Klik verder op het tabblad HERSTEL en selecteer de optie HERSTART NU
  • Zodra het systeem opnieuw is opgestart, wordt u doorverwezen naar de HERSTELOMGEVING van de laptop
  • Klik vervolgens op het tabblad PROBLEEMOPLOSSING
  • Navigeer verder naar de GEAVANCEERDE opties en selecteer OPSTARTINSTELLING
  • Klik op het tabblad HERSTART en selecteer de optie Veilige instelling inschakelen

We hopen dat u door middel van de bovenstaande stappen het betreffende probleem kunt oplossen. Als er echter andere problemen zijn die uw werk aan het apparaat belemmeren, kunt u dit onmiddellijk melden bij het asus reparaties Service centrum en ons team zal ervoor zorgen dat eventuele technische bugs die de storing van het systeem veroorzaken worden zo snel mogelijk opgelost. Ook voor online ondersteuning kunt u contact met ons opnemen via de live chatbox voor real-time probleemoplossing door onze bekwame experts.

No comments:

Post a Comment